fbpx

BOKA PAPPA KAPSYL

Pappa Kapsyl turnerar över hela landet med sina populära barn- och familjeföreställningar. Jag gör både offentliga shower inför stor publik samt föreställningar i det mindre formatet på förskolor, skolor och bibliotek. Föreställningarna handlar om dinosaurier och innehåller musik, ljudeffekter och interaktion med publiken. Mina föreställningar anpassar jag efter publikens ålder och antal samt lokalens förutsättningar. Läs mer nedan och kontakta gärna Pappa Kapsyl om du är intresserad av att boka så berättar jag mer.  Det går dock inte att boka till barnkalas. 

1. MELODINOSAURIEFESTIVALEN

Offentlig familjeshow eller skolföreställning (4-8 år) för stora och små scener eller fri golvyta – inne eller ute. 

Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits i Pappa Kapsyls fartfyllda melodifestival. Lyssna, sjung med och se till att rätt låt vinner. I Melodinosauriefestivalen blandas musik, humor och interaktivitet. Här finns något för alla oavsett om man gillar kadaverschlager eller stillsamma långhalsballader. Men vilken låt är bäst? Det bestämmer publiken! Men räkna med köttchock, vegankupp och röstfusk.

Klicka här för information och bilder till dig som arrangör. 
Klicka här för resurser till pedagoger inför föreställningen.


2. DINOSAURIERNA VAKNAR

Offentlig familjeshow eller skolföreställning (4-8 år) för stora och små scener eller fri golvyta – inne eller ute.

Föreställningen bjuder på en kavalkad av nya och gamla dinosaurielåtar samtidigt som vi tillsammans söker svar på frågan: Varför dog dinosaurierna ut? Räkna med vulkanutbrott, meteoritnedslag och alternativa fakta.

3. PAPPA KAPSYL LIVE – DINOSAURIELÅTAR

Offentlig familjeshow för stora och små scener – inne eller ute. Passar konserthus, stadsfester, folkparker, folkets hus, teater etc.

En fartfylld konsert med Pappa Kapsyl som river av sina mest populära låtar om dinosaurier och filosoferar om köttätare och växtätare tillsammans med publiken.
Klicka här för information och bilder till dig som arrangör. 

4. JAGAD AV EN T-REX!

4-8 år. Inomhus. Passar som skolföreställning eller offentlig föreställning för begränsad publik. Max 70 barn. Ingen scen krävs. Fri golvyta.

Vi börjar att sjunga och filosofera om urtida jätteödlor. Men …? Pappa Kapsyls kista med kapsyler är försvunnen. Någon har gömt den i drömmarnas värld – i Dinosaurieland! Där tar en fantasiflödande jakt genom ett detaljrikt ljudlandskap fart. Knappt har vi anlänt förrän det hörs tunga, klampande steg från en T-Rex. Men klampet blir till trummor och jakten en dans. Vi springer, lyssnar, dansar och sjunger. Hur ska det sluta? Med allsång förstås!

Gradvis blir konserten en musikalisk skattjakt som barnen aktiva deltar i. Musiken rör sig över visa, pop, blues, rock och reggae och finns inspelad på Pappa Kapsyl populära barnskivor. På ett lekfullt sätt berörs frågan om diskriminering på grund av storlek och fysiska förutsättningar.

Klicka här för resurser till pedagoger inför föreställningen. 


BOKA PAPPA KAPSYL

Välkommen att kontakta Pappa Kapsyl (Carl-Otto Johansson) vid intresse för bokning.
kontakt@pappakapsyl.se

Pappa Kapsyl går att boka till alla sorters evenemang: stadsfest, konserthus, folkets park, folkets hus, teater, bibliotek, förskola, skola, avslutning, teaterutbud, konsertutbud etc.  pappa_kapsyl_live_palladium_2016_2

 

[KLICKA HÄR FÖR AKTUELLT TURNÈSCHEMA]