BOKA PAPPA KAPSYL

Med tusen konserter bakom sig har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade familjeunderhållare. Med sina populära låtar om dinosaurier bjuder Pappa Kapsyl alltid på en fartfylld och underhållande show för både vuxna och barn.

Pappa Kapsyl turnerar över hela landet med sina barn- och familjeföreställningar. Jag gör både offentliga shower inför stor publik samt föreställningar i det mindre formatet på förskolor, skolor och bibliotek. Föreställningarna handlar om dinosaurier och innehåller musik, ljudeffekter och interaktion med publiken.  Det går inte att boka till barnkalas.

”Superkul för både barn och vuxna!”
”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.”
”Det bästa jag sett under mina 30 år som förskollärare.”BOKA FÖRESTÄLLNING
Mina bokningar sköts av bokningsbolaget MTA Production. 
Kontakta Malin Kairis vid intresse. 
malin@mtaprod.se

Malin Kairis, MTA Production och Pappa Kapsyl

 


FÖRESTÄLLNINGAR

FARLIG BARNMUSIK

Offentlig familjeshow för stora och små scener – inne eller ute. Passar konserthus, stadsfester, folkparker, folkets hus, teater etc. Från ca. 4 år. 

Familjefavoriten Pappa Kapsyl bjuder på en kavalkad av sina allra läskigaste låtar i föreställningen ”Farlig barnmusik”. Det blir om T-rex, spinosarus, raptorer på jakt och mosasaurus havets skräck. Men får barnmusik verkligen låta så farlig? 

PAPPA KAPSYL LIVE

Offentlig familjeshow för stora och små scener – inne eller ute. Passar konserthus, stadsfester, folkparker, folkets hus, teater etc. Från ca. 4 år. 

Med en kavalkad av sina mest populära och senaste dinosaurielåtar bjuder Pappa Kapsyl på en fartfylld show för hela familjen. Rockiga köttätarlåtar blandas med stillsamma långhalsballader, allsång och roliga upptåg med publiken. 

Klicka här för information och bilder till dig som arrangör. 


MELODINOSAURIEFESTIVALEN

Pappa Kapsyls egen melodifestival med låtar om dinosaurier. Offentlig familjeshow eller skolföreställning (4-8 år) för stora och små scener eller fri golvyta – inne eller ute. 

Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits i Pappa Kapsyls fartfyllda melodifestival. Lyssna, sjung med och se till att rätt låt vinner. I Melodinosauriefestivalen blandas musik, humor och interaktivitet. Här finns något för alla oavsett om man gillar kadaverschlager eller stillsamma långhalsballader. Men vilken låt är bäst? Det bestämmer publiken! Men räkna med köttchock, vegankupp och röstfusk.

Klicka här för information och bilder till dig som arrangör. 
Klicka här för resurser till pedagoger inför föreställningen.


DINOSAURIERNA VAKNAR

Offentlig familjeshow eller skolföreställning (4-8 år) för stora och små scener eller fri golvyta – inne eller ute.

Föreställningen bjuder på en kavalkad av Pappa Kapsyls dinosaurielåtar samtidigt som vi tillsammans söker svar på frågan: Varför dog dinosaurierna ut? Räkna med vulkanutbrott, meteoritnedslag och alternativa fakta.


SÅ HÄR BOKAR DU:

Kontakta Malin Kairins på bokningsbolaget MTA Productions som sköter mina bokningar.
malin@mtaprod.se