BOKA PAPPA KAPSYL

Med tusen konserter bakom sig har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade familjeunderhållare. Med sina populära låtar om dinosaurier bjuder Pappa Kapsyl alltid på en fartfylld och underhållande show för både vuxna och barn.

Pappa Kapsyl turnerar över hela landet med sina barn- och familjeföreställningar. Jag gör både offentliga shower inför stor publik samt föreställningar i det mindre formatet på förskolor, skolor och bibliotek. Föreställningarna handlar om dinosaurier och innehåller musik, ljudeffekter och interaktion med publiken.  Det går inte att boka till barnkalas.

”Superkul för både barn och vuxna!”
”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.”
”Det bästa jag sett under mina 30 år som förskollärare.”BOKA FÖRESTÄLLNING
Mina bokningar sköts av bokningsbolaget MTA Production. 
Kontakta Malin Kairis vid intresse. 
malin@mtaprod.se

Malin Kairis, MTA Production och Pappa Kapsyl

 


FÖRESTÄLLNINGAR

DINOSAURIERNAS ALFABET

Dinosauriernas Alfabet

Offentlig familjeshow eller skolföreställning. Från ca. 4 år. 

Pappa Kapsyl sjunger sig igenom alfabetet med avstamp i sin senaste bok med samma namn som föreställningen. R som i raptor, T för tyrannosaurus rex, K som i köttätare, S för spinosaurus … eller kanske stegosaurus? Låt publiken bestämma! Så många låtar, så många bokstäver! Hinner han med dem alla..? En fartfylld rockkonsert för barnfamiljer med bra musiksmak och humor!

FARLIG BARNMUSIK

Offentlig familjeshow för stora och små scener – inne eller ute. Från ca. 4 år. 

Familjefavoriten Pappa Kapsyl bjuder på en kavalkad av sina allra läskigaste låtar i föreställningen ”Farlig barnmusik”. Det blir om T-rex, spinosarus, raptorer på jakt och mosasaurus havets skräck. Men får barnmusik verkligen låta så farlig? 

DINOSAURIELÅTAR – PAPPA KAPSYL LIVE

Offentlig familjeshow för stora och små scener – inne eller ute. Från ca. 4 år. 

Med en kavalkad av sina mest populära och senaste dinosaurielåtar bjuder Pappa Kapsyl på en fartfylld show för hela familjen. Rockiga köttätarlåtar blandas med stillsamma långhalsballader, allsång och roliga upptåg med publiken. 

Klicka här för information och bilder till dig som arrangör.

 

DINOSAURIERNA VAKNAR

Offentlig familjeshow eller skolföreställning (4-8 år) för stora och små scener – inne eller ute.

Föreställningen bjuder på en kavalkad av Pappa Kapsyls dinosaurielåtar samtidigt som vi tillsammans söker svar på frågan: Varför dog dinosaurierna ut? Räkna med vulkanutbrott, meteoritnedslag och alternativa fakta.


SÅ HÄR BOKAR DU:

Kontakta Malin Kairins på bokningsbolaget MTA Productions som sköter mina bokningar.
malin@mtaprod.se

 

Musik, böcker, videor och show om dinosaurier