BOKA PAPPA KAPSYL

OBS! Nu finns en coronasäker föreställning för förskola och förskoleklass! Läs mer här!

Med tusen konserter bakom sig har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade familjeunderhållare. Med sina populära låtar om dinosaurier bjuder Pappa Kapsyl alltid på en fartfylld och underhållande show för både vuxna och barn.

Pappa Kapsyl turnerar över hela landet med sina barn- och familjeföreställningar. Jag gör både offentliga shower inför stor publik samt föreställningar i det mindre formatet på förskolor, skolor och bibliotek. Föreställningarna handlar om dinosaurier och innehåller musik, ljudeffekter och interaktion med publiken. Läs mer nedan och kontakta gärna Pappa Kapsyl om du är intresserad av att boka så berättar jag mer.  Det går dock inte att boka till barnkalas.

”Superkul för både barn och vuxna!”
”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.”
“Det bästa jag sett under mina 30 år som förskollärare.”


NÄSTAN LIVE! (coronasäker föreställning)

”Nästan live!” är en 100% pandemisäker distansföreställning för förskolan. Konceptet består av tre delar:

  1. En förinspelat program från Pappa Kapsyls studio med roliga upptåg om dinosaurier varvat med livemusik från Pappa Kapsyls magiska scen där leksaksdinosaurierna får liv.
  2. En personlig videochatt med Pappa Kapsyl.
  3. En skattjakt på förskolan där barnen får söka efter Pappa Kapsyls halvmagiska kapsyler och CD-skivor.

LÄS MER HÄR!


HÅLL SVANSLÄNGDS AVSTÅND!

Offentlig familjeshow för stora och små scener – inne eller ute. Föreställningen har ett aktuellt tema för 2020 och funkar bara att spela under pågående pandemi. Från ca. 4 år.

Pappa Kapsyl försöker bjuda på en kavalkad av sina bästa dinosaurielåtar inför begränsad publik samtidigt som han gör sitt bästa för att lyda alla regler från Folkölsmyndigheten och Skrattskyddsinstitutet. Dessutom: applåder på burk, distansering och myndighetsskräck. Kan det bli värre? Föreställningen riktar sig till barnfamiljer med bra musiksmak och humor.


PAPPA KAPSYL LIVE

Offentlig familjeshow för stora och små scener – inne eller ute. Passar konserthus, stadsfester, folkparker, folkets hus, teater etc. Från ca. 4 år. 

Med en kavalkad av sina mest populära dinosaurielåtar bjuder Pappa Kapsyl på en fartfylld show för hela familjen. Rockiga köttätarlåtar blandas med stillsamma långhalsballader, allsång och roliga upptåg med publiken.

Klicka här för information och bilder till dig som arrangör. 


MELODINOSAURIEFESTIVALEN

Pappa Kapsyls egen melodifestival med låtar om dinosaurier. Offentlig familjeshow eller skolföreställning (4-8 år) för stora och små scener eller fri golvyta – inne eller ute. 

Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits i Pappa Kapsyls fartfyllda melodifestival. Lyssna, sjung med och se till att rätt låt vinner. I Melodinosauriefestivalen blandas musik, humor och interaktivitet. Här finns något för alla oavsett om man gillar kadaverschlager eller stillsamma långhalsballader. Men vilken låt är bäst? Det bestämmer publiken! Men räkna med köttchock, vegankupp och röstfusk.

Klicka här för information och bilder till dig som arrangör. 
Klicka här för resurser till pedagoger inför föreställningen.


DINOSAURIERNA VAKNAR

Offentlig familjeshow eller skolföreställning (4-8 år) för stora och små scener eller fri golvyta – inne eller ute.

Föreställningen bjuder på en kavalkad av nya och gamla dinosaurielåtar samtidigt som vi tillsammans söker svar på frågan: Varför dog dinosaurierna ut? Räkna med vulkanutbrott, meteoritnedslag och alternativa fakta.


SÅ HÄR BOKAR DU:

Välkommen att kontakta Pappa Kapsyl (Carl-Otto Johansson) vid intresse för bokning. kontakt@pappakapsyl.se eller 0702-359722

 

Kungen av dinosauriepop