Halvmagiska kapsyler i samlarpåse

Halvmagiska kapsyler i samlarpåse! Samla och byt!

Sedan starten har jag delat ut halvmagiska kapsyler till alla barn i samband med mina konserter. Det har blivit tiotusentals kapsyler under åren. Kapsylerna har för många ungar blivit speciella och jag får ofta höra att de läggs under kudden varje kväll. Jag får också många mejl från föräldrar vars förtvivlade barn tappat sin kapsyl. Då har jag alltid skickat en ny. Flera av er har också uttryckt att barnen önskar fler kapsyler så att de kan samla. Ni som har följt mig ett tag vet att jag har tvekat länge. Kommer de bli mindre halvmagiska om de går att köpa? 🤔 Å andra sidan tror jag många ungar kommer tycka detta är kul. Så nu ger jag er alltså möjligheten.

En anledning till mitt beslut var att jag nyligen gjorde nya kapsyler och de blev verkligen jättefina. De har dessutom tryck på insidan av kapsylen. Det finns många olika motiv att samla och byta med sina vänner. Senaste upplagan har 26 olika motiv. På pappakapsyl.se finns en översikt över alla kapsyler som finns. Vissa görs inte längre och är därför sällsynta.

Kapsylerna kommer i blå och röda sammetspåsar med fem slumpvis utvalda kapsyler. Det medföljer också ett litet blad med info.

Påsarna finns att beställa på dinobarn.com och säljs även i samband med konserter.

Hoppas ni ska tycka detta är kul. 😊