BÖCKER & LJUDBÖCKER

Pappa Kapsyl gör böcker om dinosaurier med illustrationer av Ola Lindblom. Det finns också ljudböcker med tusentals ljud, massor av extramaterial och musik.

Jagad av en T-rex

Jagad av en T-rex (2022)

”Jagad av en T-rex” är en rolig och spännande historia skriven på vers och illustrerad av Ola Lindblom. Säljs i bokhandeln och nätbokhandeln, t.ex Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln. Signerade ex. beställs i min webbshop eller köps vid mina konserter. Missa inte heller ljudboken på Storytel och Bokus. Boken ges ut av Rabén & Sjögren.

OM BOKEN
Det börjar så trevligt med sång och musik
Men snart blir det varmkorvs-kalabalik
T-rexen kommer med väldiga kliv
Pappa Kapsyl – spring för ditt liv!

Pappa Kapsyl har just köpt en varmkorv när en hungrig T-rex dyker upp och vill sno åt sig den. Pappa Kapsyl flyr, men T-rexen jagar efter!

I roliga rim och fartfyllda bilder får vi följa med på jakten som går genom staden och landet, skogen och havet, ända fram till en eldsprutande vulkan. Pappa Kapsyl är nära att ge upp, men då ser han plötsligt något som kan bli räddningen …

Dinosauriernas Alfabet

Dinosauriernas Alfabet bok 3D
Dinosauriernas Alfabet (2023)

Dinosauriernas Alfabet är en ABC-bok med extra allt. Fina bilder av Ola Lindblom och verser på rim av Pappa Kapsyl. Köp ett signerat exemplar av boken  i min webbshop på dinobarn.com.

Ljudboken är en helt unik upplevelse. Tusentals ljud, extramaterial och nya låtar. Finns där ljudböcker finns: Storytel, Bokus Play etc. 

OM BOKEN
Alina Allosaurus, Siv Stegosaurus, Kent Kentrosaurus … Det finns dinosaurier på nästan alla bokstäver i alfabetet! Träffa de stora, hungriga, snälla, knasiga och faktiskt lite farliga dinosaurierna i denna maffiga ABC-bok. En svängig fartfylld bok som är proppfull med med spännande miljöer, roliga detaljer och livs levande dinosaurer, allt på rimmad vers signerad Pappa Kapsyl.

Ugglan & Musen

Ugglan och Musen (2015)

Ugglan & Musen är en ljudbok och musiksaga av Pappa Kapsyl med illustrationer av Stina Ekvall.

En dag får Musen ge sig ut på äventyr i verkligheten. Men han blir jagad av en knasig uggla som tycker om pommes. Snart blir de vänner och får för sig att tjyva bullar..

Titta och lyssna på Youtube. Ljudboken finns också på Spotify och Apple Music.

APPAR

Ugglan & Musen finns även som interaktiv app vilken innehåller både sagan, musiken och massor av interaktiva ljud. Kul för barn i alla åldrar.

Länkar till App Store
Ugglan & Musen 1
Ugglan & Musen 2

Musik, böcker, videor och show om dinosaurier