Barnteater i Kalmar sommaren 2018 – världens äldsta familjeföreställning

Barnteater i Kalmar sommaren 2018 – världens äldsta familjeföreställning

Missa inte Melodinosauriefestivalen – årets stora barnteater i Kalmar sommaren 2018 – världens äldsta familjeföreställning på Kalmar Slott! Melodinosauriefestivalen – barnens och dinosauriernas melodifestival. En fartfylld föreställning för hela familjen.

Barnteater i Kalmar sommaren 2018
Barnteater i Kalmar sommaren 2018 – världens äldsta familjeföreställning

Pappa Kapsyl ställer till med melodifestival på Kalmar Slott. Men bara låtar om dinosaurier får vara med. Dinosaurielåtar från nya skivan ställs mot gamla hits i denna fartfyllda barn- och familjeföreställning. Men vilken låt är bäst? Och vem ska få rösta? Kom och sjung med, skratta och påverka resultatet i Melodinosauriefestivalen – årets bästa barnteater i Kalmar sommaren 2018.

DELTÄVLINGAR
Följ deltävlingarna i Melodinosauriefestivalen online, titta och lyssna på låtarna och rösta fram de låtar du vill se i finalen på Kalmar Slott i sommar. Här kan du se avsnittet med melodi nummer 2: Spinosaurus

RÖSTNING
Här kan du lyssna och rösta på dina favoriter https://www.pappakapsyl.se/rosta/

BILJETTER
Entré: 155 kr/person (gratis under 3 år)
Boka online: https://www.nortic.se/dagny/event/16896
Boka via telefon eller köp över disk:
Kalmar Turistcenter tel. 0480-41 77 00
Kalmar Biljettcentrum 0480- 42 10 10
På aktuell föreställningsdag säljs även biljetter i kassan på Kalmar Slott (i mån av plats).

RABATT PÅ INTRÄDE TILL KALMAR SLOTT
Passa på att besöka Kalmar Slott. Visa upp din biljett till Melodinosauriefestivalen i biljettluckan på Kalmar Slott så får du lösa entré till slottet för endast 100 kr.

MER OM MELODINOSAURIEFESTIVALEN
De senaste åren har Pappa Kapsyl turnerat land och rike runt med sin populära barnteater med sånger om dinosaurier. Men i sommar stannar han hemma för att sätta upp en ny familjeshow på Kalmar Slott. Och det är inte bara showen som är ny. Under våren 2018 släpps en rad avsnitt i Youtube-satsningen “Melodinosauriefestivalen”, en musiktävling för låtar om dinosaurier i vilken barnen kan rösta fram sina favoritlåtar till final på Kalmar Slott där publiken får uppleva Melodinosauriefestivalen live. Eftersom publiken bestämmer kan det bli olika vinnarlåtar från show till show. Välkommen till en familjeföreställning där allt kan hända!

Melodinosauriefestivalen - barnens melodifestival med Pappa Kapsyl på Kalmar Slott sommaren 2018.
Barnteater i Kalmar: Melodinosauriefestivalen – barnens melodifestival med Pappa Kapsyl på Kalmar Slott sommaren 2018 – världens äldsta familjeföreställning

OM PAPPA KAPSYL
Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn. Med hundratals konserter årligen har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade barnartister. På Pappa Kapsyls populära Youtube-kanal finns musik, musikvideor, barnprogram och annat kul. Under 2018 släpps nya barnskivan ”Dinosaurierna Vaknar” samtidigt som nya föreställningen Melodinosauriefestivalen får världspremiär på Kalmar Slott.
www.pappakapsyl.se

Årets hetaste barnteater i Kalmar sommaren 2018 – världens äldsta familjeföreställning

Så missa inte årets stora barnteater i Kalmar sommaren 2018 – världens äldsta familjeföreställning: Melodinosauriefestivalen med Pappa Kapsyl!

Musik, böcker, videor och show om dinosaurier