Halvmagiska kapsyler

Här finns alla Pappa Kapsyls halvmagiska kapsyler. Vilka har du? Samla och byt med dina vänner! Kapsylerna säljs i webbshoppen på dinobarn.com och i samband med konserter. Läs mer om mina kapsyler längre ner.

Kapsyler 2024

Kapsyler 2018 – 2023

Om ”halvmagiska kapsyler”

Pappa Kapsyls halvmagiska kapsyler funkar till vissa saker ibland… En del är turkapsyler. När de väl fungerar kan det hända roliga saker. Önskekapsyler minns allt man önskar sig – men det gäller att önska sig rätt saker vid rätt tillfällen. Drömkapsyler lägger man under kudden. Jag brukar drömma om spännande äventyr i Dinosaurieland. Och ibland när jag vaknar är hela huset stökigt. Blir drömmarna verklighet? Eller är det mina leksaksdinosaurier som levt rövare under natten? Kanske får du en “idag-blir-det-glass-kapsyl”… De funkar extra bra på mor- och farföräldrar! Ja, man vet aldrig vad som kan hända med halvmagiska kapsyler. Ibland tar det tid. Ibland händer ingenting. Man kan inte heller se på kapsylerna vad det är för sort, utan man får prova sig fram. Och så är de ju kul att samla på och byta med sina vänner. Lycka till!

Var köper man kapsyler?

Kapsylerna säljs på dinobarn.com och i samband med Pappa Kapsyls konserter.

OBS! Inga garantier lämnas. Det är till avsevärd del upp till användaren (och kanske framför allt dess målsmän) huruvida kapsylerna har någon halvmagisk verkan ö.h.t. Men med ett fritt sinne kan vardagen göras betydligt mer halvmagisk än vanligt. 😉

Musik, böcker, videor och show om dinosaurier