Inför ”Jagad av en T-rex!” på förskolan och skolan

Denna sida riktar sig till pedagoger i förskolor och skolor som ska få se ”Jagad av en T-rex!” live. Här finns länkar till material som ni gärna får ta del av för att förbereda er och bygga upp förväntningar inför föreställningen. 

Nedan följer information om det material som finns. Ni väljer själva hur mycket av materialet ni vill ta del av.

Lyssna på musiken

Förväntningarna inför föreställningen växer om barnen får lyssna på Pappa Kapsyls låtar i förväg. Här finns en Spotify-spellista med musiken som förekommer i föreställningen samt några ytterligare hits. Efter föreställningen får varje avdelning en CD-skiva. Skivan kan också skickas ut i god tid innan föreställningen.

Titta på Youtube

Extra kul blir det om barnen får bekanta sig med Pappa Kapsyl på Youtube. Där finns flera roliga musikvideor till låtarna och en del roliga och lite lagom pedagogiska klipp.

Texter och ackord

Här hittar ni texter och ackord till låtarna.

Jobba med dinosaurier

Passa gärna på att jobba på temat dinosaurier inför föreställningen. Detta ökar barnens intresse och leder till en större helhetsupplevelse.

Undvik reklamen

Om ni tittar på Youtube från denna sida bör det vara minimalt med reklam. Tittar man däremot direkt på Youtube kommer man inte undan reklamen.

Bildmaterial

Bygg gärna upp förväntningarna genom att skriva ut och sätta upp en affisch på skolan/förskolan. Klicka på bilderna för större bild eller välj att ladda ner som pdf.

Jagad_landscape_generisk_close_2016

Pappa_Kapsyl_Dinosaurielåtar_Live_Poster_2017

Jagad_landscape_generisk_2016_500x300

Affisch_A3_Jagad_Generisk_2016

Affisch_A3_Jagad_Generisk_2016_closer

 

Musik, böcker, videor och show om dinosaurier