Melodinosauriefestivalen för arrangörer

Här finns information om Melodinosauriefestivalen med Pappa Kapsyl. Informationen vänder sig till dig som arrangerar offentliga familjeföreställningar eller bokar skolföreställningar.

PROGRAMTEXT
Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits i Pappa Kapsyls fartfyllda melodifestival. Här blandas musik, humor och interaktivitet i en härlig show där publiken röstar fram vinnarlåten. Men räkna med köttchock, vegankupp och röstfusk!

Pappa Kapsyl gör musik, böcker, videor och föreställningar om dinosaurier och är en av Sveriges mest populära familjeunderhållare.

TRAILER

OM MELODINOSAURIEFESTIVALEN
Melodinosauriefestivalen är en melodifestival med låtar om dinosaurier. Föreställningen är interaktiv och det är publiken som avgör vinnarlåten. Melodinosauriefestivalen finns också som barnprogram på Youtube.

OM PAPPA KAPSYL
Pappa Kapsyl gör musik, böcker, videor och föreställningar om dinosaurier för barn – och deras föräldrar! Med över 17 miljoner streams på Spotify, 6000 följare på YouTube och mer än 1000 live-gig i bagaget är Pappa Kapsyl en av Sveriges populäraste och mest anlitade familjeunderhållare.

”Barnmusik som också charmar föräldrar” – Per Magnusson, Aftonbladet
”Familjens största idol. Fantastisk show och musik.”
”Superkul för både barn och vuxna!”

Pappa Kapsyl har även haft stora framgångar internationellt under namnet Daddy Donut vars Youtube-kanal har nått en mångmiljonpublik. Under 2024 lanseras musiken i Tyskland under artistnamnet Papa Rex.

Få artister har lika kärleksfulla och engagerade fans. Pappa Kapsyl har byggt upp ett fantastiskt universum och barnen är lyriska. När biljetter till live-konserterna släpps blir det snabbt fullbokat och lokalerna fylls av både förväntansfulla barn och deras föräldrar. Efteråt får alla som vill en liten pratstund med Pappa Kapsyl och möjlighet att knäppa en bild eller få en autograf. Vem vet? Kanske får man även en halvmagisk kapsyl med sig hem! 

Vilken låt belönas med den åtråvärda pokalen? Blir det en kadaver-schalger eller kanske en långhalsballad?

PUBLIK & SCEN
Föreställningen kan anpassas efter publikens storlek och lokalens förutsättningar. Offentlig familjeshow: både inne och ute, stora och små scener. Går även att spela på en fri golvyta.

TEKNISK INFO
Målgrupp:  Barn 4-8 år och familj
Speltid: 50 min
Antal medverkande: 1
Scen/spelyta: Rekommenderad: 6x4m (bredd x djup).
Ljud & ljus: Kan ingår upp till 150 personer vid ök.
Bygg/rivtid: 120/60 min.
Mörkläggning inomhus: ja.

Alla får pris! Halvmagiska kapsyler till alla röstande barn.

RESURSER FÖR SKOLOR OCH FÖRSKOLOR
För att göra det extra roligt i uppladdningen inför skolföreställningen finns en särskild sida för pedagoger där man kan ta del av allt tillgängligt material: Barnprogrammet Melodinosauriefestivalen på Youtube, musiken på Spotify, affischer för utskrift.  CD-skivor ingår dessutom till alla klasser/grupper.

Melodinosauriefestivalen finns som barnprogram på Youtube.

BILDER
Klicka på bilderna för högre upplösning. Bilderna är gjorda av Pappa Kapsyl och får användas fritt i press och på webben.

A3-format för den som vill skriva ut eller göra sin egen affisch.
Ladda ner A3-affischen som pdf här. 


A3-format med info-ruta längst ner för den som vill skriva affischer och lägga till information om tid och plats.
Ladda ner A3-affischen som pdf här. 

Fyrkantig bild till hemsida,  katalog etc.


Evenemangsfoto till facebook, biljettsida, hemsida eller liknande.

KONTAKT BOKNING
Malin Kairis
malin@mtaprod.se

Musik, böcker, videor och show om dinosaurier