DINOSAURIELÅTARDinosaurielåtar på Spotify, CD eller mp3

BESTÄLL CD

När du beställer en CD betalar du med kort via Paypal. Om du vill betala mot faktura gör du din beställning via kontaktformuläret. Vid faktura tillkommer en administrationsavgift på 25 kr.

Gå till webbshoppen för att beställa skivan.

___________________________________________________________________

LYSSNA ONLINE

Alla låtar med Pappa Kapsyl finns på SPOTIFY och YOUTUBE.

___________________________________________________________________

LADDA NER

 

Ladda ner enskilda låtar eller hela album på ITunes.
Ladda ner från Google Play
Ladda ner från 7Digital

___________________________________________________________________

 RECENSIONER AV DINOSAURIELÅTAR

”Skivan är full av bra musik som föräldrar också kan gilla”

”Detta är nog den bästa barnskivan sedan ”Barnlåtar” med James och Karin som jag själv växte upp med. Riktigt bra låtar här!”

”Funkar för mina vuxna öron också. Det är svårt att inte gilla Egosaurusen och Klubbsvansen framför allt.”

”Ett måste i varje familjs iPod helt enkelt!”

”Roliga texter och härliga melodier. Modernt, underfundigt och genomtänkt!! Barnen älskar detta:-)”

”Pappa Kapsyl åstadkommer här något som inte någon har lyckats med sedan sent sjuttiotal; Nämligen att väva ihop briljant pop och rock inom genren ”barnmusik”.”

___________________________________________________________________

HUR SKIVAN ”DINOSAURIELÅTAR” KOM TILL

Pappa Kapsyl med en långhals

“Varför finns det ingen bra popmusik om dinosaurier?” Den frågan ställde sig låtskrivaren Carl-Otto Johansson när sonen Svante blev dinosaurietokig i femårsåldern.

Många barn i förskoleåldern har en period när de blir fascinerade av dinosaurier. Kalmarmusikern Carl-Otto Johanssons son, Svante, var inget undantag. Pappa Carl-Otto gjorde som alla andra föräldrar: han köpte böckerna, filmerna och leksakerna. Det fanns ett överflöd av dinosaurieprylar för att möta ungarnas intresse. Men något fattades… var fanns alla bra låtar om dinosaurier?

”Hemma hos oss sätter vi musik till allt möjligt, så att hitta på låtar om dinosaurier kom helt naturligt. Jag satt och lekte med gitarren samtidigt som Svante lekte T rex eller Triceratops. Ganska snart hade vi ett gäng låtar vi båda gillade och då föddes idén att göra en barnskiva.”

Artistnamnet blev ”Pappa Kapsyl”. Skivan spelades in våren 2012 och släpps nu på det egna skivbolaget ”Pennybags”. Albumet innehåller 12 låtar med bred musikalisk spännvidd. De mest välkända jätteödlorna finns förstås med: Tyrannosaurus Rex,  Brachiosaurus m.fl. Men vi får också träffa en och annan oupptäckt art som den pyttelilla ”Minisaurien” och den själviska ”Egosaurus”.
(Från Östra Småland, Oktober 2012)

DINOSAURIELÅTAR är bästa barnskivan med svängiga låtar om Tyrannosaurus Rex, långhalsar, klubbsvansar, Triceratops m.fl. ”En barnskiva föräldrar också kan gilla”.

 

Musik, böcker, videor och show om dinosaurier