I lördags avslutade Pappa Kapsyl höstens turnerande med en barnföreställning på konserthuset i Västerås. Totalt har jag gjort ett femtiotals spelningar i höst, främst i Västmanland men också i Stockholm. I samarbete med Västmanlandsmusiken fick jag besöka Arboga, Köping, Fagersta, Kungsör, Hallstahammar och förstås Västerås. I Stockholm var jag i Farsta, Haninge och på Musikaliska vid Nybrokajen. Jag kan ärligt säga att alla spelningar har varit lika roliga (fast vissa har förstås varit extra minnesvärda). Jag har också gjort några spelningar här hemma i Småland där jag bland annat var i Mönsterås och på Ölands Köpstad i Färjestaden. Överallt har jag blivit vänligt och trevligt bemött och det är en riktig fröjd att få resa omkring i Sverige och träffa så många underbara ungar, engagerade kulturarbetare, pedagoger och människor.

Stort tack till alla jag mött under hösten! Jag hoppas vi ses igen!