Kometen kommer på onsdag!

Kometen kommer på onsdag!

Pressmeddelande – ladda ner pdf här.

På onsdag 3 juli blir det dubbel glädje för alla som gillar Pappa Kapsyl. Då släpps nämligen nya singeln ”Kometen kommer” samtidigt som det är premiär för Pappa Kapsyls nya familjeshow “Dinosaurierna Vaknar” på Kalmar Slott. Låten spelar en viktig roll i föreställningen som försöker svara på frågan vad som egentligen hände med dinosaurierna. Dog de ut eller kan det finnas dinosaurier än idag?

Pappa Kapsyl är känd för att utforska olika musikstilar och tolka andra artisters sound. Med nya singeln har han skapat en hiphop-låt som för tankarna till Just D och Latin Kings.

”Kometen kommer är en hyllning till tidig svensk hiphop. På nittiotalet fanns det fortfarande humor och glädje i hiphopen och det var ofta bra sväng. Det har jag tagit fasta på och gjort en rolig låt om den mest fruktansvärda händelsen i världshistorien – kometen som slog ner för 66 miljoner år sen och tog kål på 75% av alla djurarter inklusive alla dinosaurier, flygödlor och svanödlor. Snacka om kompisar från förr! Några lyckas, några dör.” – Pappa Kapsyl

Föreställningen Dinosaurierna Vaknar spelas alla onsdagar i juli kl. 16:00 på Kalmar Slott.

Biljetter: https://www.nortic.se/dagny/event/21583