Semestertips för alla som gillar dinosaurier

Många har hört av sig och frågar var jag spelat in min Youtube-serie Dinoparken med roliga fakta om dinosaurier för barn. Dinoparken heter egentligen A World of Dinosaurs och är Europas största dinosauriemuseum. Museet finns utanför Kalmar.

UPPDATERING 2021
Sommaren 2021 anordnar Pappa Kapsyl konserter i Dinoparken.
Läs mer här och boka biljetter. 

Eftersom jag fått så många frågor åkte jag dit nyligen och gjorde ett litet videoklipp där jag tipsar och visar lite på vad utställningen innehåller. Sommaren 2021 spelar jag dessutom på

Dinoparken heter egentligen ”A World of Dinosaurs” och den finns utanför Kalmar. Det är Europas största utställning om dinosaurier så här kan man gå i många timmar och titta på skelett, fossil och animatroniska (levande) dinosaurier. A World of Dinosaurs är inget statligt museum utan en privat samling tillhörande dinosauriedirektören Roland Wiberg som oftast finns på plats och guidar besökarna.

Utställningen är mycket större idag än när jag spelade in Dinoparken 2015. Och många av de stora dinosaurierna flyttat inomhus. Jag tror det var problem med att vissa av dem rymde gång på gång.

WEBBPLATS: http://www.dinosaurus.se
KARTA: https://goo.gl/maps/hJTH8SX7n682