Pappa Kapsyl till Göteborg 2019

Jag vet inte vad det är med bokarna i Västra Götaland. De vill inte boka Pappa Kapsyl. Kanske har de jättedålig musiksmak? De gillar kanske bara västkustpop om fesk och avskyr ostkustpop om dinosaurier. 😉

Men jag har fått så himla många mail från fans och föräldrar till fans som undrat när jag kommer till Göteborgstrakten. Så nu tar jag därför saken i egna händer och bokar in mig själv i Göteborg. Jag har hyrt ett ställe som heter 2Lång. Jag har aldrig varit där men det verkar trevligt. Föreställningen jag kommer att göra är ”Melodinosauriefestivalen” – min egen melodifestival med låtar om dinosaurier. Hoppas ni kommer!

NÄR: Lördag 5 januari, kl. 12:00
VAR: 2Lång, Andra Långgatan 30, Göteborg
Entré: 155 kr. Boka via Nortic:
https://www.nortic.se/dagny/event/19871

MELODINOSAURIEFESTIVALEN
Nya dinosaurielåtar ställs mot gamla hits i Pappa Kapsyls fartfyllda melodifestival. Här blandas musik, humor och interaktivitet i en härlig show där publiken röstar fram vinnarlåten. Dessutom blir det stor dramatik i kulisserna. Räkna med köttchock, vegankupp och röstfusk! För hela familjen.

TRAILER: http://smarturl.it/mello

MER OM MELODINOSAURIEFESTIVALEN
Melodinosauriefestivalen är en melodifestival med låtar om dinosaurier där publiken röstar fram vinnarlåten. På Spotify finns en spellista med alla bidragen. Melodinosauriefestivalen finns också på Youtube. Dessutom finns möjlighet att rösta på sina favoriter på Pappa Kapsyls webbplats.

TITTA PÅ YOUTUBE
http://smarturl.it/youtubemello

LYSSNA SPOTIFY
http://smarturl.it/spotifymello

FÖRTIDSRÖSTA
https://www.pappakapsyl.se/rosta

OM PAPPA KAPSYL
Pappa Kapsyl gör musik, videor och föreställningar om dinosaurier för barn. Med hundratals konserter årligen har Pappa Kapsyl etablerat sig som en av Sveriges mest efterfrågade barnartister. På Pappa Kapsyls populära Youtube-kanal finns musik, musikvideor, barnprogram och annat kul. 2018 släpptes nya barnskivan ”Dinosaurierna Vaknar” och nya föreställningen Melodinosauriefestivalen hade premiär.
www.pappakapsyl.se

Arrangör: Pappa Kapsyl