Ugglan & Musen-appen nu på App Store

Nu finns apparna om Ugglan & Musen på App Store! Välkommen att ladda ner första delen gratis.
Olof, Stina och jag som har gjort appen är mycket stolta och nöjda idag. Det har varit en lång och spännande resa från en idé till förverkligandet av dessa appar. Från början hade vi faktiskt nästan inte en susning om hur man gjorde. Men vi gjorde det! 🙂

Länkar till App Store
Ugglan & Musen 1
Ugglan & Musen 2

Pressmeddelande
Här kan du läsa/ladda ner pressmeddelandet.
PDF: Pressmeddelande_Ugglan_&_Musen
WORD: Pressmeddelande_Ugglan_&_Musen

Ugglan1_app_icon_rounded_100x100

UGGLAN & MUSEN 1 – För iPhone/iPad
Första boken om Ugglan och Musen. En ljudsaga med musik, interaktiva ljud och gömd dialog. Figurerna talar på din uppmaning. De tycks alltid ha något nytt att säga. Variationen av ljud och dialog väcker upptäckarlusten och ger berättelsen djup. Sagan har dessutom ett eget soundtrack med låtar av Pappa Kapsyl. Lyssna, interagera och lär känna Ugglan och Musen i din egen takt. För barn från ca. 4 år.


 

Ugglan2_app_icon_rounded_100x100

UGGLAN & MUSEN 2 – För iPhone/iPad
Bagarn kommer! Andra boken om Ugglan och Musen. Sagan fortsätter med musik, interaktiva ljud och ännu mer gömd dialog. Figurerna talar på din uppmaning. De tycks alltid ha något nytt att säga. Variationen av ljud och dialog väcker upptäckarlusten och ger berättelsen djup. Sagan har dessutom ett eget soundtrack med låtar av Pappa Kapsyl. Lyssna och interagera i din egen takt. För barn från ca. 4 år.


 

OM PAPPA KAPSYLS APPAR

INTE SOM ANDRA LJUDSAGOR…
Böckerna om Ugglan och Musen är författade, inlästa och tonsatta av Pappa Kapsyl. Sagorna är interaktiva med hundratals ljud och gömd dialog. För barn 4-7 år.

TITTA – LYSSNA – TRYCK
Figurerna talar på din uppmaning. De tycks alltid ha något nytt att säga. Variationen av ljud och dialog väcker upptäckarlusten och ger berättelsen djup. Sagan har dessutom ett eget soundtrack med låtar av Pappa Kapsyl. Lyssna, interagera och lär känna Ugglan och Musen i din egen takt.

BARNSÄKRADE APPAR
Pappa Kapsyls appar är barnsäkrade. Det förekommer ingen tredjepartsreklam eller in-app-försäljning. Appen är komplett och du behöver aldrig köpa till något.

HJÄLP OSS BLI BÄTTRE
Det här är vår första app och vi tar tacksamt emot feedback och förslag på förbättringar. Svara gärna på vårt frågeformulär och berätta vad barnen (och du som förälder) tycker.Om du hittar en bugg kan du enkelt skicka oss en felrapport. Du hittar formuläret och felrapporten bakom barnlåset. I dagsläget innehåller appen inga animationer. Vi har lagt allt krut på interaktiva ljud, musik och en följsam ljudboksupplevelse.

INNEHÅLL
* Inläst och illustrerad ljudsaga
* Över 600 interaktiva ljud per app
* Musik av Pappa Kapsyl
* Uttrycksfulla illustrationer
* Automatisk och manuell bläddring
* Barnvänlig meny med talade instruktioner
* Fri från tredjepartsreklam och in-app-försäljning
* Sagans längd: ca. 12 minuter per app
* Ålder: 4-7 år

Pappa Kapsyls Appar för barn är utvecklade i samarbete med Profolo IT

Support

Behöver du hjälp med någon av våra appar? Besök vår supportsida. Du kan också kontakta oss via apparna. Du hittar supportlänkarna bakom barnlåset.