Titta på en inspelad förskole-föreställning

Här kan ni smygtitta på min aktuella förskole-show. Om ni gillar det ni ser får ni gärna tipsa personalen på er förskola att de kan boka Pappa Kapsyl. Jag besöker förskolan och spelar på plats och det kostar inte jättemycket. Kom bara ihåg att det här är ett dassigt Youtube-klipp. Att titta på någon som blir jagad av en T-rex är inte samma sak som att vara i rummet när det händer. 🙂
Föreställningar ska upplevas live!

http://www.youtube.com/watch?v=O8Z2YEaMBqs

Inspelningen är gjord på Skattkammarens förskola i Kalmar våren 2013. Pappa Kapsyl gör flera föreställningar för barn i olika åldrar på temat dinosaurier. Föreställningarna blandar musik, spänning, filosoferande och skoj. Alla föreställningar bygger på interaktion med barnen och innehållet anpassas efter barnens ålder.

För bokning, kontakta Carl-Otto Johansson som står bakom Pappa Kapsyl.

Denna musikföreställning spinner vidare på berättelsen ”Pappa Kapsyls Dinosauriedröm”. Tillsammans gör vi en drömresa till dinosauriernas värld och möter långhalsar, klubbsvansar och tyrannödlor. Allsång och dinosaurievrål ingår förstås. Stämningsskapande ljud gör vårt äventyr extra spännande och kul.