Underbara barnshower i sommar

Jag har gjort några få men ack så underbara barnshower i sommar. Till stadsparken i Kalmar kom cirka 300 ungar och sjöng med i mina dinosaurielåtar. Efter föreställningen stormades scenen av entusiastiska barn. Alla mina halvmagiska kapsyler tog slut och några fick gå därifrån slokörade. Jag fann mig dock snabbt och bad dem uppsöka leksaksaffären Paddington här i stan (som säljer min skiva) för att hämta sin efterlängtade kapsyl. Dagen efter var jag där och fyllde på kapsylförrådet. Då hade redan flera barn varit där och hämtat.

En vecka senare gjorde jag två spelningar på Solliden på Öland. Vädret var perfekt och många kom. Mina nya T-shirtar och kepsar gjorde också succé.

Tack alla som kom! Vi ses snart igen!

Här är ett klipp från spelningen i stadsparken där jag och barnen blir jagade av en T-rex.