Kategoriarkiv: Barnbok

Pappa Kapsyl hos KorvOlle

Hej! Hoppas ni har det skönt i sommarsolen. Det har jag. Nyligen hade jag ett par dagars semester i Helsingborg.

Det är en av Sveriges större städer, som ligger vid havet nära Danmark. Man kan faktiskt titta över sundet och se den danska grannstaden Helsingör.

I Helsingborg finns en mysig resturang, som specialiserat sig på korv.
Den heter KorvOlle och drivs av Jonas Jonasson, som även är musiker i Sveriges bästa liveband, bob hund.

Jag hälsade på hos Jonas och fick testa alla korvarna i KorvOlles sortiment.

Till exempel Pianisten, Lönnmördarens dotter, När lammen tystnar, Röd Corvette, Olle Långben och Boxareleven. Roliga namn och extremt god korv! Mmmm!

Jonas lärde mig mycket om korv och som grädde på moset spelade vi en låt tillsammans.

Om ni åker till Helsingborg tycker jag absolut att ni ska titta inom KorvOlle och äta något gott. Hälsa Jonas från mig!

Vulkanvarma sommarkramar,
Pappa Kapsyl

Intervju om boken ”Dinosauriernas alfabet”

I ABC-boken med extra allt, Dinosauriernas alfabet, träffar vi hungriga, snälla, knasiga och ibland lite farliga dinosaurier. En på varje bokstav. Alla fyndigt framställda på rimmad vers av Carl-Otto ”Pappa Kapsyl” Johansson och detaljrikt illustrerade av Ola Lindblom. Den dynamiska duon berättar här om hur boken växt fram. 

Foto: Mattias Johansson

Hej, Carl-Otto och Ola! Er debutbok, Jagad av en T-Rex, släpptes för bara ett år sedan, men redan nu finns uppföljaren, Dinosauriernas alfabet, ute i handeln. Var samarbetet så roligt att ni direkt ville starta på ett nytt projekt?

(Carl-Otto): Ja, vi började faktiskt skissa på Dinosauriernas alfabet redan innan Jagad av en T-Rex hade skickats till tryckeriet. Vi kläckte idén, gjorde ett par bokstäver på prov och när förlaget gav tummen upp, så bestämde vi oss helt enkelt för att köra!  

Dinosauriernas alfabet innehåller både humor och förhållandevis allvarliga ämnen. Teckningarna är, i sin tur, väldigt detaljerade och genomtänkta. Har ni lagt ambitionsnivån snäppet högre den här gången i jämförelse med debutboken?

(Ola): Vi la ner mycket tid och kraft på Jagad av en T-Rex och är väldigt nöjda med slutresultatet där, men visst kan man säga att ribban höjts ytterligare med Dinosauriernas alfabet. Samtidigt är det svårt att jämföra böckerna. Jagad av en T-Rex hade en ramberättelse och beskrev ett längre äventyr medan Dinosauriernas alfabet består av 29 fristående historier. Ovanpå det växte den första boken fram långsamt medan vi den här gången haft en deadline att ta hänsyn till. Så det har handlat om olika arbetsprocesser och utmaningar. Men båda böckerna blev lyckade och precis som vi hoppats på! 

Hur föddes idén att göra en ABC-bok?

(Carl-Otto): Ola och jag tyckte det fanns en poäng med att döpa böcker efter låttitlar, så Dinosauriernas alfabet kändes som en perfekt uppföljare till Jagad av en T-Rex. Boken har en koppling till min låt på så sätt att vi har med ungefär samma dinosauriearter, men nu räknas de inte bara upp, utan har fått personligheter och är delar av ett större sammanhang. En ABC-bok gav oss stor frihet att skapa väldigt varierande berättelser och karaktärer. Allt hålls ihop av Olas illustrationer som ger liv åt vår alternativa verklighet, där dinosaurier och människor lever sida vid sida.

På sjuttiotalet gav Alf Henrikson ut den kultiga ABC-boken Alfabetets användning anar aporna aldrig och på åttiotalet lärde Magnus, Brasse och Eva oss bokstäver i fantastiska Fem myror är fler än fyra elefanter. Har de eller någon annan barnkultur varit inspirationskällor för er bok? 

(Ola): Jag minns att min pappa läste Henrikssons bok för mig, men jag fastnade inte riktigt, eftersom allitterationer är lite svårsmälta för ett barn. En ABC-bok som gjort ett starkt intryck på mig är däremot Apans ABC av Barbro Lindgren och Olof Landström. Vad jag tagit med mig från den är att bokstäverna kan knyta an till varandra och att man kan ha en röd tråd i bakgrundsmiljöerna. Men överlag har vi inte sneglat på andra, utan gjort vår egen grej.  

(Carl-Otto): Precis. Vi har inte gjort någon research om ABC-böcker eller läst andras verk, utan har istället försökt skapa ett eget universum. Visst finns Magnus, Brasse och Eva med i bakgrunden, som allmänna inspirationskällor till det jag gör, men Dinosauriernas alfabet bygger helt på egna infall. Vi har helt enkelt skjutit från höften! 

Fanns det någon bokstav som var extra klurig, Carl-Otto, där du fick fundera länge innan du hittade rätt?  

(Carl-Otto): En av mina favoriter på utkaststadiet var bokstaven ”i”, där historien från början till slut berättades helt med allitterationer: ”Iris Irriator irriterar ideligen Ingvar Iguanodon…”  Den skrattade jag högt åt själv och var mycket nöjd med. Henriksson hade nog gillat den, haha. Den var dock för svår och absurd för de yngre barnen och formen avvek från resten av boken, där alla andra texter är på rimmad vers. Det tog emot att överge den och börja om, men det var ändå rätt beslut. 

Boken innehåller många olika dinosauriearter. Fick du ägna dig mycket åt research, Ola, för att få uppslag om hur alla skulle se ut och bete sig?

(Ola): Ja, jag har tillbringat många timmar med att googla på dinosaurier. Men som bekant finns det ju ingen konsensus om hur de faktiskt såg ut, så vi dinosauriegestaltare har ganska fria händer, haha.

Foto: Mattias Johansson

Pappa Kapsyl börjar bli ganska inarbetad som seriefigur. Har ni funderat på att även låta honom figurera i en tecknad film eller ett dataspel? 

(Carl-Otto): Det är inget vi pratat om än, men det är bra idéer och med rätt samarbetspartners hade det kunnat bli jättekul. Allt är möjligt! 

Jagad av en T-Rex har blivit en uppskattad ljudbok. Kommer även Dinosauriernas alfabet att läsas in? 

(Carl-Otto): Ja, jag håller på med det nu och om allt går enligt plan, så släpps en ljudbok framåt juli. Det blir inte bara en inläsning av verserna, utan den tar formen av en podcast, där Pappa Kapsyl och några fiktiva karaktärer läser och diskuterar boken i studion, vilket leder till dramatik och roliga händelser. Jag jobbar också mycket med bakgrundsljud och musik. Ambitionen är att ljudboken, precis som boken, ska ge känslan av ”extra allt”.

Foto: Mattias Johansson

Är mer på gång från radarparet Carl-Otto Johansson och Ola Lindblom? Funderar ni rentutav på att göra en tredje bok ihop?

(Carl-Otto): Utan att säga för mycket, så kan vi avslöja att en tredje bok är på planeringsstadiet. Vi har redan en titel klar och tanken är att det ska bli en spin-off på en av karaktärerna från Dinosauriernas alfabet. Det är lätt att kläcka idéer, men ganska svårt att slutföra dem. Därför är jag väldigt tacksam över att ha Rabén & Sjögren i ryggen och Ola vid min sida. Det är ett sant nöje att med jobba honom. Han är proffsig, noggrann och vi sporrar varandra till att leverera på topp! 

(Ola): Jag kan bara återgälda komplimangerna! Carl-Otto och jag har både kul tillsammans och befinner oss på samma våglängd jobbmässigt. Så jag ser fram emot ett nytt bokprojekt. Men först ska vi unna oss lite semester och njuta av att vi slutfört Dinosauriernas alfabet. 

Blir det några festligheter i samband med att Dinosauriernas alfabet släpps?

(Carl-Otto): Ja, alla är varmt välkomna till Nöjesteatern i Malmö på valborgsmässoafton, den 30 april. Då kommer jag inte bara att bjuda på en kavalkad av läskiga låtar i min föreställning Farlig barnmusik, utan även fira releasen av Dinosauriernas alfabet. Både Ola och jag kommer att vara på plats och vi hoppas få träffa så många som möjligt av er. I höst blir det dessutom premiär för föreställningen Dinosauriernas alfabet, som är en fartfylld Pappa Kapsyl-konsert med ABC-tema! 

Dinosauriernas alfabet kan införskaffas enligt följande:

Signerade böcker säljs i samband med konserter eller på Pappa Kapsyls hemsida. Ni hittar den även hos Bokus, Adlibris, Akademibokhandeln och Ginza.

Pappa Kapsyl uppträder och bjuder på releasefest av boken Dinosauriernas alfabet på Nöjesteatern i Malmö den 30 april. Biljetter här.

Läs en intervju med Carl-Otto Johansson och Ola Lindblom om debutboken Jagad av en T-rex här.

Nya boken ”Dinosauriernas alfabet” inskickad till förlaget!

Idag skickade jag in manuset till vår nya bok, ”Dinosauriernas alfabet”, som jag gjort tillsammans med den jätteduktige illustratören Ola Lindblom. 

Ola och jag har legat i hela året för att skapa en färgstark bokupplevelse åt er. Vi snubblar nu in över mållinjen, utmattade men nöjda.

”Dinosauriernas alfabet” släpps i vår på förlaget Rabén & Sjögren.  

Är ni lika taggade som jag?

Intervju om boken ”Jagad av en T-rex”

I bilderboken Jagad av en T-rex berättas på rimmad vers om hur en hungrig T-rex försöker sno åt sig Pappa Kapsyls nyinköpta varmkorv. Vår hjälte flyr, men den blodtörstiga köttätaren jagar efter. En bok som glatt många, såväl barn som vuxna, men hur växte egentligen historien fram? Carl-Otto ”Pappa Kapsyl” Johansson och illustratören Ola Lindblom berättar här om bakgrunden till sin succédebut.   

Foto: Mattias Johansson

Hej, Carl-Otto och Ola, och tack för att ni tagit er tid att svara på några frågor! Låt oss ta allt från början. När och hur inleddes egentligen ert kreativa samarbete?

(Carl-Otto): Allt började med att jag hade en spelning på Oskarhamns bibliotek och där upptäckte en jättefin affisch, som gjorde reklam för min konsert. Den var snygg, rolig, detaljerad och fångade precis vad Pappa Kapsyl stod för. Jag kände att jag var tvungen att ta kontakt med illustratören. Det visade sig vara Ola, som till vardags jobbade som barnbibliotikarie där.

(Ola): Jag hade gjort en affisch med Pappa Kapsyl hjälplöst uppflugen i ett träd, stirrandes ner i gapet på en dreglande T-rex. Onekligen föll den i god jord, för ett par dagar senare fick jag, till min förvåning, ett mejl från Carl-Otto, som frågade om jag var intresserad av att jobba tillsammans med honom.  

Var det då som fröet till er fenomenala debutbok, Jagad av en T-rex, såddes?  

(Carl-Otto): Ja, jag hade länge drömt om att göra en barnbok. Ett par år tidigare hade jag släppt den interaktiva ljudsagan Ugglan & musen. Det var ett både roligt och inspirerande projekt, men inte riktigt samma grej som att ge ut en traditionell bok på ett riktigt förlag. När jag fick se Olas fina illustrationer slog det mig att drömmen faktiskt kunde bli verklighet. Men han var ganska svårflirtad i början, eftersom han hade ont om tid och visste hur svår barnboksbranschen kunde vara. Så jag fick ”uppvakta” honom ett tag innan han vågade ta steget in i Pappa Kapsyls universum, haha.   

(Ola): Det kändes såklart jätteroligt och smickrande när Carl-Otto föreslog att vi skulle göra en bok tillsammans. Men jag tvekade lite inför att ge mig på ett så stort arbete, utan att veta vad det skulle resultera i. Carl-Ottos energi och Pappa Kapsyls magiska värld skingrade dock mina tvivel. Nu, oräkneliga kvällar och helgar vid ritbordet senare, ångrar jag mig verkligen inte!

Är ni på samma våglängd och har liknande tankar om hur en bra barnbok ska vara uppbyggd?

(Carl-Otto): Ja, vi förstår varandra väldigt bra! Redan tidigt kom vi överens om att Jagad av en T-rex inte skulle innehålla moraliska pekpinnar, utan koncentrera sig på att underhålla. Barnen får gärna lära sig något nytt och vi blir jätteglada om de utvecklar sin fantasi, men framförallt ska de ha roligt. Om de skrattar och vill läsa boken igen, så har vi lyckats! 

(Ola): Vi insåg tidigt att vi är rätt lika när det kommer till våra respektive uttryck. Carl-Otto gör rolig barnmusik på största allvar. Han är mån om att det ska vara skojigt och medryckande, men låter det aldrig bli för gulligt. Den inställningen ligger mycket nära vad jag eftersträvar i mina bilder. 

Hade Ola fullständigt fria händer med sina illustrationer eller gav du honom vissa riktlinjer, Carl-Otto?

(Carl-Otto): I stora drag fick Ola göra vad han ville, men det var viktigt att Pappa Kapsyl kändes rätt och att dinosaurierna inte hade små reptilögon, utan lite mer uttrycksfulla ansikten. Han lyckades med bravur på båda punkterna! Pappa Kapsyl i Olas version är en skön filur. På sitt sätt är det en karikatyr av mig, men en kärleksfull och väldigt rolig sådan. Jag gillar också att han gett Kapsyl en obestämbar ålder, eftersom jag alltid föreställt mig honom som en tidlös figur. 

(Ola): När jag började skissa på Pappa Kapsyl var vi överens om ramen för berättelsen. Läsarna skulle få följa med på en hisnande jakt, så jag hämtade inspiration från Spindelmannen för att hitta en karaktär med uttrycksfulla och fartfyllda rörelser. Jag hade då bara träffat Carl-Ottos ”vardagliga jag” och inte varit på någon Pappa Kapsyl-föreställning. När jag lite senare såg honom på scen fick jag en helt annan känsla för hans mimik och kroppsspråk. Slutresultatet blev ganska lagom likt verkligheten, tycker jag.

Foto: Mattias Johansson

Bokens andra huvudfigur, vid sidan av Pappa Kapsyl, är odiskutabelt T-rexen. Hur ville ni framställa denna korvhungriga skräcködla? 

(Carl-Otto): Vi pratade ganska mycket om T-rexens personlighet och kom fram till att den både skulle vara skräckinjagande och lite rolig. Det är inte bara en hungrig best, utan en varelse med ett nästan mänskligt minspel som rör sig hemvant på stadens gator. I Pappa Kapsyls värld lever människor och dinosaurier bredvid varandra, vilket öppnar upp för många roliga och spännande situationer. Naturligtvis älskar T-rexar korv och har inga skrupler för hur de kommer över dem. Samexistensen i Kapsylvärlden är alltså inte alltid oproblematisk, haha!    

(Ola): Det tog lite tid att hitta ett driv i att teckna dinosaurier och därifrån hitta mitt eget sätt att gestalta dem. Men det kändes tacksamt att det inte finns någon konsensus om hur de verkligen såg ut, haha. 

Historien utspelas i en stad med ett spännande gatuliv. Skapade ni miljöerna gemensamt? 

(Carl-Otto): Man skulle kunna säga att det är en typisk svensk småstad, som har en smått nostalgisk känsla. Ola har skapat miljöerna mer eller mindre själv. Jag har i stort sett bara kommit med förslag och gett tummen upp. Detaljrikedomen i hans teckningar är fantastisk! Jag brukar kalla honom ”Hultsfreds Jan Lööf”. En massa saker händer nämligen i bakgrunden och barnen kan hitta på egna små historier som löper parallellt med huvudberättelsen om korvjakten.  

(Ola): Vi kom fram till en rad miljöer vi ville ha som fond för den långa jakten. Tillsammans med texten gav de mig perfekta ramar att hålla mig inom och samtidigt stor frihet att fylla på med detaljer. I en bra bilderbok lyfter text och bild varandra. Jag hoppas att vi lyckats med det. Samtidigt var jag mån om att bilderna skulle förmedla historien även för en icke läskunnig och att det helst skulle gå att hitta nya detaljer vid varje läsning.

Jagad av en T-rex - staden (detalj)

Varför valde du att skriva historien på vers, Carl-Otto?

(Carl-Otto): Det kändes naturligt, eftersom jag jobbar på ett liknande sätt med mina låttexter. Jag tror även att barnen uppskattar rimmen och rytmen, som ger historien ett skönt flyt. Däremot var det inte alltid lätt att få till verserna. Jag fick fila på många meningar och har min redaktör, Ellen Karlsson, som själv är barnboksförfattare, att tacka för att det blev så bra som det blev. Överlag har samarbetet med Rabén & Sjögren varit väldigt lyckat och de har hjälpt oss lyfta boken till en ny nivå!      

Finns Jagad av en T-rex även som ljudbok?

(Carl-Otto): Ja, det var jätteroligt att läsa in den! Det kändes som ”hemmaplan” för mig i studion och ljudsättningen byggde en bro mellan mitt musikskapande och min nya roll som barnboksförfattare. Tanken med ljudeffekterna och stämningarna var att barnen skulle kunna känna att de gick in i en fiktiv värld och verkligen var med när Pappa Kapsyl blev jagad av T-rexen.

Foto: @holisticmama (Instagram)

Är ni nöjda med responsen på Jagad av en T-rex från barn och föräldrar? 

(Carl-Otto): Absolut. Reaktionerna har varit överväldigande positiva. Otroligt kul!

(Ola): Ja, det har varit fantastiskt roligt. Att se barn som lär sig texten utantill och stannar upp i bilderna är över all förväntan!    

Vad händer härnäst? Kan vi hoppas på fler böcker från er i framtiden?

(Carl-Otto): Ja, vi jobbar på en ABC-bok tillsammans. Man skulle kunna säga att den är besläktad med min låt ”Dinosauriernas alfabet”, men konceptet är annorlunda och mer komplext. Varje bokstav representeras av en dinosaurie och de har alla egna personligheter och intressen. Samtidigt interagerar de lite med varandra i boken, så barnen kommer att få en del roliga igenkännanden. Om allt flyter på, så släpps den nästa sommar. 

Barnboksillustratören Ola Lindblom och Pappa Kapsyl.
Foto: Mattias Johansson

Inget hushåll är komplett utan Jagad av en T-rex i bokhyllan. Om ni inte redan köpt boken, så kan den införskaffas enligt följande: 

Signerade böcker säljs i samband med konserter eller på Pappa Kapsyls hemsida.

Ni hittar den även hos Bokus, Adlibris och Akademibokhandeln.

Ljudboken finns hos Storytel (prenumeration) och Bokus (nedladdning eller prenumeration).

Barnbok & skiva ute nu!

Glädjens dag är här!
Mitt album ”Farlig Barnmusik” och min barnbok ”Jagad av en T-rex” finns ute. Boken finns även som ljudsaga.

📖 BESTÄLL BOKEN 📖

PAPPA KAPSYL (signerat ex)
https://www.pappakapsyl.se/produkt/forhands-bestallning-signerad-barnbok-jagad-av-en-t-rex/

ADLIBRIS
https://www.adlibris.com/se/bok/jagad-av-en-t-rex-9789129736502

BOKUS
https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?authors=Pappa%20Kapsyl

AKADEMIBOKHANDELN
https://www.akademibokhandeln.se/bok/jagad-av-en-t-rex/9789129736502/?gclid=EAIaIQobChMIo6begfPK9wIVnAWiAx3kfwa7EAQYAiABEgLDrfD_BwE

———————
💥LJUDBOK💥

STORYTEL (prenumeration)
https://www.storytel.com/se/sv/books/pappa-kapsyl-jagad-av-en-t-rex-1711317?appRedirect=true

BOKUS (Ladda ner eller prenumeration)
https://www.bokus.com//bok/9789129736045

———————

🎶 LYSSNA PÅ SKIVAN 🎶

SPOTIFY
https://pappakapsyl-mhs.lnk.to/farligbarnmusik

YOUTUBE
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_m0KH3jssPUjppGyU4f810Yz7NyRkmobSc

APPLE MUSIC
https://music.apple.com/se/album/farlig-barnmusik/1620463662

———————

📀 BESTÄLL CD 📀
https://www.pappakapsyl.se/produkt/forhands-bestallning-signerad-cd-skiva/

Stort tack till Rabén & Sjögren, Capitol Music Sweden, MTA Production, Rights & Brands.

Ugglan och Musen på Youtube

Till glädje för alla barn finns nu sagan om Ugglan och Musen på Youtube som en ljudbok med bilder och musik. Det känns härligt att äntligen få göra en version där Stina Ekvalls illustrationer kommer till liv.

Sagan finns också på Spotify, Apple Music eller Google Play (fast då utan bilder förstås). Men om man köper sagan via Apple Music medföljer även illustrationerna. Då kan man följa med i sagan och titta på bilderna samtidigt. Sedan tidigare finns ju även appen om Ugglan och Musen som innehåller både sagan, musiken och massor av interaktiva ljud. Kul för barn i alla åldrar.

SPOTIFY: https://open.spotify.com/album/1mQE6Mc25aRjrBDGPSBCFU
G
OOGLE PLAY: https://play.google.com/store/music/album/Pappa_Kapsyl_Ugglan_och_Musen?id=B5whgv5puvgpw3if6cc3uvdi3ne
APPLE MUSIC: https://itunes.apple.com/se/album/ugglan-och-musen/id1131215348?l=en

Ugglan&Musen_i_verkligheten_fyrkantig

Ugglan och Musen som ljudsaga

Nu finns barnboken Ugglan och Musen som ljudbok för barn! Du hittar den på Spotify, Apple Music eller Google Play. Om man köper sagan via Apple Music medföljer även illustrationerna av Stina Ekvall. Då kan man följa med i sagan och titta på bilderna samtidigt. Sedan tidigare finns ju även appen om Ugglan och Musen som innehåller både sagan, musiken och massor av interaktiva ljud. Kul för barn i alla åldrar. Hoppas ni får mycket nöje med Ugglan och Musens musiksaga. Det har varit väldigt roligt att producera den.

SPOTIFY: https://open.spotify.com/album/1mQE6Mc25aRjrBDGPSBCFU
G
OOGLE PLAY: https://play.google.com/store/music/album/Pappa_Kapsyl_Ugglan_och_Musen?id=B5whgv5puvgpw3if6cc3uvdi3ne
APPLE MUSIC: https://itunes.apple.com/se/album/ugglan-och-musen/id1131215348?l=en

Ugglan&Musen_i_verkligheten_fyrkantig

Barnboksappen Ugglan & Musen snart klar

Barnboksappen Ugglan & Musen snart klar

Som två halvor av samma hjärna har Olof och jag jobbat tillsammans på distans i över ett år för att skapa barnboksappen om Ugglan & Musen. Nu fick vi äntligen sitta ner tillsammans en hel dag. Det börjar bli klart! Och det blir långt bättre än jag någonsin vågat hoppas på. Mycket tack vare ”Ovärdelige Olof” till höger i bild. Håll utkik! Snart kommer vi söka testpiloter…

 

Pappa_Kapsyl_och_Olof

 

Ugglan & Musen är Pappa Kapsyls barnboksdebut. Den släpps som barnboksapp i februari 2015. Sagan är författad, inläst och tonsatt av Pappa Kapsyl. Programmeringen är gjort av Olof Robertsson på Profolo IT. Vi utlovar en barnapp fullsmockad med spänning, musik och makalös interaktivitet med hundratals ljud och gömd dialog. Appen riktar sig till barn 4-7 år.

Pappa Kapsyl gör ljudsaga och app

Pappa Kapsyl gör ljudsaga och app

I smyg har jag det senaste året arbetat på min barnboksdebut: ”Ugglan & Musen”. På flera sätt är det en traditionell saga men den är också helt okonventionell. Sagan kommer inte att släppas i bokform utan istället distribueras som ljudsaga och interaktiv app i början av 2015. Man kan säga att jag tycker bättre om ljud än om papper. Upplästa sagor fångade min fantasi långt mer än böcker och filmer när jag själv var barn. Och dessutom har jag heller ingen aning om hur man får en bok utgiven. 🙂

Det är förstås mina egna barn som inspirerat mig att göra det här, precis som det var när jag började skriva Dinosaurielåtar. Men efter alla galna äventyr med dinosaurier det senaste året känns det faktiskt skönt att få ägna sig åt fredliga djur som ugglor och möss ett tag. ”Ugglan & Musen” är illustrerad med akvareller av Sveriges (förmodligen) äldsta illustratör: Stina Ekwall, 95 år. Jag formligen älskar hennes bildspråk och det blev en perfekt kombination!

Det har varit en lång resa från idé till verklighet men första delen, ”Ugglan & Musen i verkligheten”, är planerad att finnas tillgänglig i februari 2015.

Appen är utvecklad av Profolo IT.

Håll utkik efter mer information på facebook och här på hemsidan.

Hoot! Hoot!

Ugglan&Musen_i_verkligheten_fyrkantig

 

Pappa Kapsyl gör ljudsaga och app av ”Ugglan & Musen”